Matrac vásárlás

Luna matrac 02Luna matrac 03Luna matrac 04Luna matrac 01
Luna matrac 01
Luna matrac 02Luna matrac 03Luna matrac 04
Válasszon méretet
  • 80x200
  • 90x200
  • 140x200
  • 160x200
80x200
  • Rugalmas, jól szellőző Latex.
  • A test formáját tökéletesen követő ezáltal kiváló alátámasztást biztosító Memory hab.
  • A tartós rugalmasságot adó HR (high resiliant=nagy rugalmasságú) hab.
  • A hosszútávú szilárdságot és alátámasztást biztosító PU hab, amely növeli a felső rétegek élettartalmát.
  • A matrac huzata vastag, kellemes tapintású, mosható, antibakteriális, káros anyagoktól mentes, lélegző és környezetbarát textíliából készül. A huzat alsó,csúszásgátló borítása pedig bármely felületen megakadályozza a matrac elmozdulását.

Jótállás

A matracra 10 év jótállást adunk. Amennyiben a termékkel kapcsolatban minőségi kifogás merülne fel, a hiba javításra kerül, vagy kicseréljük a matracot. Rendeltetésszerű használat mellett teljes körű jótállást vállalunk a matrac hab rétegein és a huzaton keletkezett hasadás, repedés, illetve egyéb károsodás esetén. Amennyiben Ön a termék minőségével kapcsolatban kifogást kíván emelni, kérjük, keresse fel vevőszolgálatunkat, ahol munkatársaink igyekeznek problémájára minél gyorsabban megoldást találni.
Véleményed sikeresen elkülted

A LUNA MATRAC TULAJDONSÁGAI

rugamas matrac

RUGALMAS

A Luna matrac a latex rétegnek köszönhetően nem „nyeli el” a testet, mint egyes memory matracok. Ugyanakkor jobban lecsökkenti a mozgás-átvitelt, mint a rugós matracok, azaz párunk alvás közbeni mozgása nem ébreszt fel bennünket. A Luna matrac ebből a szempontból is PONT JÓ.

Luna matrac kiváló alátámasztásMEGFELELŐ ALÁTÁMASZTÁSSAL, TARTÁSSAL RENDELKEZIK

A Luna matrac kiváló anyagai biztosítják, hogy a matrac hosszú évekig megőrizze rugalmasságát, ne veszítsen tartásából és használat során nem esik össze. Matracunkat a TÜV-Kermi minőségtanúsítási intézet is bevizsgálta az EN MSZ 1725:2000 európai és magyar szabvány előírásai szerint és nem tapasztalt alakváltozást. Annak érdekében, hogy a termék megőrizze eredeti formáját, kérjük mindig sima, egyenes felületre helyezze.

 

jól szellőző habmatrac

JÓL SZELLŐZIK

abra12

NEM MELEGSZIK TÚL

A legtöbb habmatrac hátránya, hogy nem kellően szellőzik. Az alvás közben keletkező hőfelesleg elvezetése a Luna matrac tervezésénél elsődleges szempont volt. A memory hab által keletkezett hő elvezetését a legfelül elhelyezkedő jól szellőző latex hab biztosítja. A latex eredendően jól lélegzik. A levegő szabadon áramlik benne, emiatt a testet egész éjszaka szellőző környezetben tartja.

a13a

Nincs károsanyag kibocsátásAntibakteriális matrac

A Luna matrac készítésekor vízbázisú ragasztóanyagot használunk, hogy minél kevesebb vegyi anyag kerüljön a matracba, amely teljesen formaldehid mentes. Ha kicsomagolás után esetleg enyhe „új termék” szaga lenne, az egy jól szellőző szobában néhány óra múlva biztosan elmúlik.

Mosható huzat

TISZTÍTHATÓ / MOSHATÓ

A matrac huzata tartós, kellemes tapintású, mosható textíliából készül. Erre vonatkozó részletes információt a matracba varrt mosócimke tartalmaz.

10 év garancia matracainkra

TARTÓS (10 ÉV JÓTÁLLÁS)

A matracra 10 év jótállást adunk. Amennyiben a termékkel kapcsolatban minőségi kifogás merülne fel, a hiba javításra kerül, vagy kicseréljük a matracot. Rendeltetésszerű használat mellett teljes körű garanciát vállalunk a matrac hab rétegein és a huzaton keletkezett hasadás, repedés, illetve egyéb károsodás esetén. Amennyiben Ön a termék minőségével kapcsolatban kifogást kíván emelni, kérjük, keresse fel vevőszolgálatunkat, ahol munkatársaink igyekeznek problémájára minél gyorsabban megoldást találni.

 
100 napos kipróbálási lehetőség

100 NAPOS KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG

Ön a matrac kiszállításától számított 100 napon keresztül otthonában próbálhatja ki a terméket. Mivel minden új terméket meg kell szoknunk, azt javasoljuk, legalább 30 napig használja matracát . Amennyiben Ön mégis azon kevesek közé tartozik, akinek a Luna matrac mégsem PONT JÓ, és a matrac nem felel meg Önnek, vásárlástól számított 100 napon belül visszaküldheti azt. Ha kéri, a szállítás megszervezésében is segítünk! A rendeltetésszerűen használt, nem károsodott matrac kézhezvétele után a befizetett vételárat 100 %-ban visszatérítjük Önnek.