Üzletszabályzat

 

Az üzletszabályzat a Luna matrac webáruház elektronikus  kereskedelmi szolgáltatásának feltételeit rögzíti. A weboldal látogatója, az ott regisztráló vásárló a weboldal használatakor elismeri, hogy az üzletszabályzatban, az adatvédelmi szabályzatban, a jogi nyilatkozatban, a jótállásban és a fizetésben meghatározott általános adatokat ismeri, elolvasta,  a feltételeket megértette és elfogadta, azokat magára nézve kötelező érvényűnek tekinti és rendelését ezek ismeretében és ezek elfogadásával adta le,.

A Luna matrac webáruház az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény , a Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet  alapján működik. A külön szerződésben nem szabályozott kérdésekre a magyar jogszabályok előírásai külön kikötés nélkül is irányadóak. A szerződés területi hatálya Magyarország, azaz szállítási és számlázási címek kizárólag Magyarország területén lehetnek.

Szerződés a vásárló által elektronikus úton leadott megrendeléssel és annak a webáruház általi e-mailen történő visszaigazolásával jön létre. A regisztrációs lap téves vagy hibás kitöltése esetén a regisztráció érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért a webáruház semmilyen formában nem vállal felelősséget. Téves regisztrációból eredő téves címre való kiszállítás díját vásárló köteles a webáruháznak  megfizetni.

Vásárló a leadott megrendelést annak továbbításától számított 24 órán belül írásban (e-mail, fax)  lemondhatja. Az írásbeli lemondásról a webáruház írásbeli visszaigazolást küld e-mailen.

Vásárló a vásárlástól a termék kifizetése és átvétele utáni 100 napon belül elállhat,  a webáruház a termékekre 100%-os visszafizetési garanciát ad. Ennek feltétele, hogy a vásárló az árut, amennyiben az a vásárló rendelkezésére áll, az áru kiszállításkor használt műanyag csomagolásában, vagy egyéb megfelelő csomagolásban, okirataival együtt visszajuttatja a webáruház üzemeltetőjének és a visszajuttatással kapcsolatos költségeket, valamint a termékben bekövetkezett esetleges (pld. rendeltetésellenes használatból eredő) kárt megtéríti. A webáruház  a vevő által kifizetett összeget az áru visszaszolgáltatásától számított 15 napon belül köteles visszafizetni.

A Luna matrac fenntartja magának a jogot, hogy az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse amennyiben a megrendelések beérkezésekor a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, és ahol épp emiatt a vásárló nem kapott rendelésvisszaigazolást. A vásárló kijelenti, hogy megadott adatai a valóságnak megfelelnek, egyben tudomásul veszi, hogy a valótlan adat megadása miatt felmerülő esetleges károkért felelősséggel tartozik. A webáruház a vásárlás során a vásárló által elkövetett tévedésekért felelősséget nem vállal.

A termékek mellett feltüntetett szállítási határidő  körülbelüli időpontot jelent. Az áru pontos beérkezéséről az áruház e-mail értesítést küld.

A forgalmazott termékek jellemzői (ár, termékleírás, méretadatok, kivitelek, határidők) megváltoztatásának jogát a webáruház üzemeltetője fenntartja. A változások az online megjelenés időpontjától kezdődően érvényesek. Vevő kijelenti, hogy erről tudomással bír, ezért vevő minden leadott rendelése  feltételezi a rendelés időpontjában érvényes  termékjellemzők  elfogadását. A termékleírások nem pontos megértéséből eredő károkért, félreértésekért felelősséget nem vállalunk.

A forgalmazott termékek csomagolására vonatkozó információt az adott termék részletes termékismertetőjében közlünk, megadva a dobozméretet és a csomagolási egységet is.

A Luna matrac webáruházban feltüntetjük a termékek bruttó kiskereskedelmi fogyasztói árait, melyek tartalmazzák a törvényben előírt Általános Forgalmi Adót (ÁFA).

A termékárak  tartalmazzák a  szállítási költséget, azaz a szállítás a vásárló számára ingyenes, a költséget a Luna matrac webáruház viseli. A szállítással kapcsolatos részletes információkról a szállítás pontban olvashat.

Az adásvételi szerződés létrejöttéhez az alábbi feltételeknek kell maradéktalanul teljesülniük:

– A vásárló írásos megrendelése, benne a vásárló nevének (számlázási cím) megadása, a szállítási cím megadása, a szállítási mód megjelölése, a kívánt fizetési mód meghatározása
– A webáruház üzemeltetője által kiállított, a megrendelés tárgyára vonatkozó írásos megerősítés

fizetés a felkínált lehetőségek kiválasztása szerint történhet a webáruház üzemeltetőjének bankszámlájára történő átutalással, utánvéttel, vagy a teljes biztonságot garantáló, kényelmes, gyors, a vásárló banki adatait a webáruház számára fel nem fedő Paypal rendszeren keresztül bankkártyával. Minderről részletesen a fizetés címszó alatt olvashat.

A Luna matrac  webáruház honlapján való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együttjáró hibalehetőségek elfogadását.

Kiszállítás

 

Webáruházunk megrendeléseit a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szállítja ki Vevő megadott szállítási címére. A csomagok kézbesítése a futárszolgálat szabályzatának megfelelően történik. A futárszolgálat az első zárt ajtóig szállítja a csomagot.