A Luna story

Luna matrac
Ha reggelente fáradtan, nyűgösen ébred, fáj a háta, a nyaka, a dereka, és úgy érzi magát, mint akin átment az úthenger, akkor rossz közérzetének oka a nem megfelelő matrac. Ekkor elkezd körülnézni, tájékozódni az interneten. Órákon át keresgél a különböző, matracokat áruló honlapokon, megnézi az összes terméket, végig olvassa a rendkívül bonyolultan megfogalmazott leírásokat, melyek csak összezavarják, ahelyett, hogy eligazítanák. Mindennek csak az előnyeiről beszélnek, de a hátrányokat nem említik.

 

sabra2

Miután az interneten nem boldogul, felkeres egy matracokat áruló üzletet. Kipróbál néhányat, de egy idő után már nem tudja felidézni, milyen is volt a hárommal ezelőttin feküdni, összefolyik az első és a huszadik emléke. Az eladók hangzatos szavakat, különböző orvosi szakkifejezéseket használnak, azt a benyomást keltik, hogy a megfelelő matrac kiválasztása bonyolultabb, mint  egy sokismeretlenes egyenlet megoldása. A  bőség  zavarával küzdve, hosszas töprengés után végül megvesz egyet a sok közül, de nem biztos benne, hogy jól döntött.

Ismerős a történet?

Az üzletben, vagy az interneten való hosszas keresgélés és  a sok hókusz-pókusz helyett mi egy sokkal egyszerűbb megoldást kínálunk:

 

Gondos és alapos tervezéssel  megalkottuk a  szinte mindenki számára PONT JÓ matracot! A Luna matrac titka a különböző, igen jó minőségű és sűrűségű  habok megfelelő arányában és elhelyezési sorrendjében rejlik. Benne van minden, aminek benne kell lennie, és nincs benne semmi, ami felesleges. 23 cm-es vastagsága és az egyes rétegek egymásra gyakorolt hatása révén kiválóan támasztja, egyenesen tartja  a gerincoszlopot, jól szellőzik, használat közben nem melegszik túl és mentes a kellemetlen szagoktól. A matrac huzata kellemes tapintású, mosható, káros anyagoktól mentes, környezetbarát textíliából készül.
 

A matracot Ön otthona kényelmében, hosszabb időszakon keresztül használhatja. Amennyiben Ön mégis azon kevesek közé tartozik akinek a Luna matrac mégsem PONT JÓ, akkor a vásárlástól számított 100 napon belül vissza is küldheti.

A Luna matrac ára a benne lévő  kiváló minőségű alapanyagok és  a készítésekor alkalmazott korszerű technológia ellenére is rendkívül kedvező. Mi ennek az oka? Más matracokat forgalmazó cégekkel ellentétben a Luna matracnak nem kell hatalmas bemutatótermet, drága  raktárkészletet fenntartania, jutalékért dolgozó eladókat foglalkoztatnia, sem  hatalmas szállítási költségeket fizetnie.  Annak köszönhetően, hogy a Luna matracot  Magyarországon gyártatjuk, on-line értékesítjük,  a gyárból közvetlenül, dobozban  szállítjuk az Ön otthonába, kínálati áraink nem tartalmaznak felesleges költségeket. Prémium  kategóriás, kiváló minőségű matracunk megrendelésekor Ön pénzt és időt spórol.

Próbálja ki  a PONT JÓ matracot!

A kényelmes matrac kiválasztása után

A Luna matrac sokoldalúsága  

Luna matrac sokoldalúsága

Az ideális matrac a kulcsa a tökéletes pihenésnek, ami nem túl kemény, nem túl puha, kényelmes és egészséges fekvést biztosít. A Luna matracok pontosan ilyenek. Miért olyan tökéletesek?

 

Többféle, speciális rétegből épülnek fel: a szilárd, mégis rugalmas alátámasztást a PU és HR matracrétegek adják, ezekre helyeztük a memory habot, ami lehetővé teszi, hogy a matrac ne deformálódjon el a test súlya alatt és hihetetlenül kényelmes fekvést biztosítson. A Luna matracok különlegessége, hogy a memory réteg a latex hab alá kerül, ez pedig tökéletes szellőzést és hővezetést biztosít, a matrac így szagmentes marad. Végül a huzat tartós, mosható, antiallergén, környezetbarát textilből készül, ráadásul nem csúszik.

 

Amennyiben további kérdése van, keressen minket bizalommal, és ismerje meg még jobban a Luna matracokat!

A kipihent ébredés titka: Luna matrac

A kipihent ébredés titka: Luna matrac

Mint azt már tudjuk, a pihentető alvásnak nagyon fontos szerepe van egy ember életében, melyben a kényelmes matracok kiemelt szerepet kapnak, ugyanis az emberi szervezet az alvás során képes regenerálódni a leginkább, tehát ebben az időszakban történik a gyógyulási folyamat.

 

Ez nem csak beteg emberek esetében igaz, hanem a tökéletes egészséggel bíróknál is, hiszen gyógyulási folyamatnak nevezzük azt is, amikor az izmok regenerálódnak, az agysejtek és a szívizmok megpihennek, tehát a szervezet kipiheni fáradalmait. Egy kényelmes matracon tehát rengeteg múlhat!

 

Ha az alvási folyamat kielégítő a szervezet számára, az ébredés pillanatában kipihentnek és energikusnak érezhetjük magunkat. Egy átvirrasztott éjszaka nagyon megterhelő lehet a szervezet számára, ám utána egy kényelmes matrac szinte csodákra képes!

 

Ha Önnek is fontos a nyugtató és pihentető alvás, válasszon matrac webáruházunk kínálatából, kérdés esetén pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Luna matraccal kényelmes az alvás!

Luna matraccal kényelmes az alvás!

Valószínűleg mindenkire igaz, hogy egy hosszú, fárasztó nap után nem vágyik másra, csak egy pihentető alvásra. Nos, ez egy minőségi matraccal könnyen lehetséges, azonban, ha nem a megfelelő kialakítást választjuk, könnyedén álmatlan éjszakákkal szembesülhetünk.

 

Ennek oka pedig tudományosan is alátámasztható! Ugyanis a minőségi matrac felel azért, hogy testünk megfelelő alátámasztásban részesüljön az alvás során, melynek 80%-át az határozza meg, hogy izmaink mennyire képesek ellazulni. Egy kényelmetlen matracon az izmok nem tudnak megfelelően ellazulni, merevvé és feszültté válnak, melynek következtében nem tudunk átlépni a mélyalvásba, így forgolódó éjszakának nézhetünk elébe.

 

Pontosan ezért elengedhetetlen, hogy minőségi matracot válasszunk, mely által az alvás komfortossá válhat. És hogy miben nyilvánul meg a kényelmes matrac tulajdonsága? Ez egyénenként eltérő lehet, hiszen vannak, akiknek a keményebb összetételű, míg másoknak a puhább kialakítások nyújtanak megfelelő komfortot. A legfontosabb, hogy az alátámasztás, a huzat és a szivacs mind valódi minőséget képviseljenek.

 

Ha Ön is ilyen minőségi matracot keres, tekintse meg ajánlatainkat!