A pont jó matrac

Három ismérv, mely alapján bátran mondhatjuk, hogy a Luna matrac pont jó:

a1aa1ba1c

Milyen matracon szeret aludni ? Nem szereti ha túl kemény vagy ha túl puha a matrac? A LUNA matrac se nem túl kemény se nem túl puha . A LUNA a vásárlók túlnyomó többségének PONT JÓ. Azt, hogy egy matrac számunkra megfelelő-e, nem lehet a szélén üldögélve megállapítani. De még egy fél perces ráfekvés sem árul el sokat a matracról.Próbálja ki a Luna matracot otthonában, kockázat nélkül!

a2aa2ba2c

A kemény vagy a puha matrcot kedveli? A Luna matracot a vásárlók többségének fejlesztettük, ahol a különböző habrétegek együtt dolgoznak és egymás jó tulajdonságait erősítik. A Luna matrac alkalmazkodik a matracon fekvő ember testsúlyához és testalkatához. Tökéletes alátámasztást biztosít, amely garantálja a pihentető alvást és a kipihent ébredést! Nem kemény, nem puha, tehát PONT JÓ!

a3aa3ba3c

Jó minőségű, strapabíró matracot szeretne, ahol valódi értéket kap a pénzéért? Nem bízik a gyanúsan olcsó matracokban, de nem szereti feleslegesen szórni sem a pénzt? A Luna matrac ár-érték arányban is PONT JÓ!

 

A LUNA MATRAC FELÉPÍTÉSE

 

A gondos tervezésnek köszönhetően olyan matracot alkottunk, amely rugalmas, megfelelő tartást és alátámasztást biztosít. Jól szellőzik, ezáltal nem melegszik túl. Mentes a kellemetlen szagoktól. Antiallergén . A Luna matrac tökéletes alvást biztosít használója számára. Luna, a PONT JÓ matrac!

 

A Luna matrac hab rétegei:

web_gif_lunamatrac_odavissza

  • Rugalmas, jól szellőző Latex.
  • A test formáját tökéletesen követő ezáltal kiváló alátámasztást biztosító Memory hab.
  • A tartós rugalmasságot adó HR (high resiliant=nagy rugalmasságú) hab.
  • A hosszútávú szilárdságot és alátámasztást biztosító PU hab, amely növeli a felső rétegek élettartalmát.
  • A matrac huzata vastag, kellemes tapintású, mosható, antibakteriális, káros anyagoktól mentes, lélegző és környezetbarát textíliából készül. A huzat alsó,csúszásgátló borítása pedig bármely felületen megakadályozza a matrac elmozdulását.

 

A LUNA MATRAC ELHELYEZÉSE

 

a4aa4ba4c

 

A Luna matrac bármilyen kemény, sima, sík felületen elhelyezhető. Helyezze padlóra, vagy egyéb kemény felületre, ágyrácsra, ágykeretbe, illetve szállodákban használt boxspring alapra, a matracon mindig kényelmesen alszik és kipihenten ébred. Ügyeljen a megfelelő szellőzés biztosítására, valamint arra, hogy ágyrácsra, farugóra helyezéskor a lamellák ne legyenek 8 cm-nél távolabb egymástól.

 

A LUNA MATRAC MÉRETEI

 

a5aa5ba5ca5d

 

A Luna matracot 23 cm-es, luxus magassággal gyártjuk,
és 80×200, 90×200, 140×200 és 160×200 cm-es méretekben rendelhető.
A 180-as ágyhoz kettő darab 90 cm  széles matracot javaslunk.

A LUNA MATRAC HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA

 

abra6
abra7
A Luna matracot csomagküldő szolgálattal, tömörítve, könnyen mozgatható, környezetkímélő dobozban, ingyen szállítjuk házhoz, vagy az átvételi pontra, a megrendelés visszaigazolását követő 3-5 munkanapon belül.
A LUNA MATRAC KICSOMAGOLÁSA abra8

A matracot lehetőleg abban a szobában csomagolja ki a dobozból,

ahol majd használni fogja. A dobozban található biztonsági penge

segítségével óvatosan vágja fel a fóliát, helyezze a kívánt felületre és a

matrac máris kezdi felvenni alakját. Kicsomagolás után a matrac azonnal

használható, de teljes méretét és pontos alakját kb. 24 óra elteltével nyeri

csak el.

abra9

A LUNA MATRAC TULAJDONSÁGAI

 

abra10

RUGALMAS

 

A Luna matrac a latex rétegnek köszönhetően nem „nyeli el” a testet, mint egyes memory matracok. Ugyanakkor jobban lecsökkenti a mozgás-átvitelt, mint a rugós matracok, azaz párunk alvás közbeni mozgása nem ébreszt fel bennünket. A Luna matrac ebből a szempontból is PONT JÓ.

ikon_alatamasztasMEGFELELŐ ALÁTÁMASZTÁSSAL,
TARTÁSSAL RENDELKEZIK
 

A Luna matrac kiváló anyagai biztosítják, hogy a matrac hosszú évekig megőrizze rugalmasságát, ne veszítsen tartásából és használat során nem esik össze. Matracunkat a TÜV-Kermi minőségtanúsítási intézet is bevizsgálta az EN MSZ 1725:2000 európai és magyar szabvány előírásai szerint és nem tapasztalt alakváltozást. Annak érdekében, hogy a termék megőrizze eredeti formáját, kérjük mindig sima, egyenes felületre helyezze.

 

  abra11

JÓL SZELLŐZIK

abra12

NEM MELEGSZIK TÚL

A legtöbb habmatrac hátránya, hogy nem kellően szellőzik. Az alvás közben keletkező hőfelesleg elvezetése a Luna matrac tervezésénél elsődleges szempont volt. A memory hab által keletkezett hő elvezetését a legfelül elhelyezkedő jól szellőző latex hab biztosítja. A latex eredendően jól lélegzik. A levegő szabadon áramlik benne, emiatt a testet egész éjszaka szellőző környezetben tartja.

a13a

a13ba13c

A Luna matrac készítésekor vízbázisú ragasztóanyagot használunk, hogy minél kevesebb vegyi anyag kerüljön a matracba, amely teljesen formaldehid mentes. Ha kicsomagolás után esetleg enyhe „új termék” szaga lenne, az egy jól szellőző szobában néhány óra múlva biztosan elmúlik.

 abra14 TISZTÍTHATÓ / MOSHATÓ

 

A matrac huzata tartós, kellemes tapintású, mosható textíliából készül. Erre vonatkozó részletes információt a matracba varrt mosócimke tartalmaz.

 abra15  

TARTÓS (10 ÉV JÓTÁLLÁS)

 

A  matracra 10 év jótállást adunk. Amennyiben a termékkel kapcsolatban minőségi kifogás merülne fel, a hiba javításra kerül, vagy kicseréljük a matracot. Rendeltetésszerű használat mellett teljes körű garanciát vállalunk a matrac hab rétegein és a huzaton keletkezett hasadás, repedés, illetve egyéb károsodás esetén. Amennyiben Ön a termék minőségével kapcsolatban kifogást kíván emelni, kérjük, keresse fel vevőszolgálatunkat, ahol munkatársaink igyekeznek problémájára minél gyorsabban megoldást találni.

 

   

100 NAPOS KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG

 

Ön a matrac kiszállításától számított 100 napon keresztül otthonában próbálhatja ki a terméket. Mivel minden új terméket meg kell szoknunk, azt javasoljuk, legalább 30 napig használja matracát . Amennyiben Ön mégis azon kevesek közé tartozik, akinek a Luna matrac mégsem PONT JÓ, és a matrac nem felel meg Önnek, vásárlástól számított 100 napon belül visszaküldheti azt. Ha kéri, a szállítás megszervezésében is segítünk! A rendeltetésszerűen használt, nem károsodott matrac kézhezvétele után a befizetett vételárat 100 %-ban visszatérítjük Önnek.

 

A Luna matrac sokoldalúsága  

Luna matrac sokoldalúsága

Az ideális matrac a kulcsa a tökéletes pihenésnek, ami nem túl kemény, nem túl puha, kényelmes és egészséges fekvést biztosít. A Luna matracok pontosan ilyenek. Miért olyan tökéletesek?

 

Többféle, speciális rétegből épülnek fel: a szilárd, mégis rugalmas alátámasztást a PU és HR matracrétegek adják, ezekre helyeztük a memory habot, ami lehetővé teszi, hogy a matrac ne deformálódjon el a test súlya alatt és hihetetlenül kényelmes fekvést biztosítson. A Luna matracok különlegessége, hogy a memory réteg a latex hab alá kerül, ez pedig tökéletes szellőzést és hővezetést biztosít, a matrac így szagmentes marad. Végül a huzat tartós, mosható, antiallergén, környezetbarát textilből készül, ráadásul nem csúszik.

 

Amennyiben további kérdése van, keressen minket bizalommal, és ismerje meg még jobban a Luna matracokat!

A kipihent ébredés titka: Luna matrac

A kipihent ébredés titka: Luna matrac

Mint azt már tudjuk, a pihentető alvásnak nagyon fontos szerepe van egy ember életében, melyben a kényelmes matracok kiemelt szerepet kapnak, ugyanis az emberi szervezet az alvás során képes regenerálódni a leginkább, tehát ebben az időszakban történik a gyógyulási folyamat.

 

Ez nem csak beteg emberek esetében igaz, hanem a tökéletes egészséggel bíróknál is, hiszen gyógyulási folyamatnak nevezzük azt is, amikor az izmok regenerálódnak, az agysejtek és a szívizmok megpihennek, tehát a szervezet kipiheni fáradalmait. Egy kényelmes matracon tehát rengeteg múlhat!

 

Ha az alvási folyamat kielégítő a szervezet számára, az ébredés pillanatában kipihentnek és energikusnak érezhetjük magunkat. Egy átvirrasztott éjszaka nagyon megterhelő lehet a szervezet számára, ám utána egy kényelmes matrac szinte csodákra képes!

 

Ha Önnek is fontos a nyugtató és pihentető alvás, válasszon matrac webáruházunk kínálatából, kérdés esetén pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Luna matraccal kényelmes az alvás!

Luna matraccal kényelmes az alvás!

Valószínűleg mindenkire igaz, hogy egy hosszú, fárasztó nap után nem vágyik másra, csak egy pihentető alvásra. Nos, ez egy minőségi matraccal könnyen lehetséges, azonban, ha nem a megfelelő kialakítást választjuk, könnyedén álmatlan éjszakákkal szembesülhetünk.

 

Ennek oka pedig tudományosan is alátámasztható! Ugyanis a minőségi matrac felel azért, hogy testünk megfelelő alátámasztásban részesüljön az alvás során, melynek 80%-át az határozza meg, hogy izmaink mennyire képesek ellazulni. Egy kényelmetlen matracon az izmok nem tudnak megfelelően ellazulni, merevvé és feszültté válnak, melynek következtében nem tudunk átlépni a mélyalvásba, így forgolódó éjszakának nézhetünk elébe.

 

Pontosan ezért elengedhetetlen, hogy minőségi matracot válasszunk, mely által az alvás komfortossá válhat. És hogy miben nyilvánul meg a kényelmes matrac tulajdonsága? Ez egyénenként eltérő lehet, hiszen vannak, akiknek a keményebb összetételű, míg másoknak a puhább kialakítások nyújtanak megfelelő komfortot. A legfontosabb, hogy az alátámasztás, a huzat és a szivacs mind valódi minőséget képviseljenek.

 

Ha Ön is ilyen minőségi matracot keres, tekintse meg ajánlatainkat!