Adatvédelmi nyilatkozat

 

A Luna matrac webáruház  a Nemeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál az Adatvédelmi Nyilvántartásba bejelentkezett, ott a 4431-2/2010 számon regisztrálva van.

A Luna matrac webáruház  mindenkor a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjog tiszteletben tartásával jár el, amely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról, és felhasználásáról. A webáruház nem hozza nyilvánosságra és nem adja ki harmadik fél részére a webáruház használata során a vásárlóktól gyűjtött adatokat, ugyanakkor nem felel azért, ha rajta kívülálló okok miatt ezekhez harmadik fél jogosulatlanul hozzájut (pl. hacker-támadás). Az adatokat  kizárólag az  információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően kezeli, az adatok kizárólag a megrendelések teljesítésére, visszaigazolására, a számla, előlegszámla kiállítás, stb. alapjául szolgáló adatgyűjtésre szolgálnak.

 

Felelősség korlátozása

 

Az Luna matrac webáruház  fenntartja  a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, frissítse, illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, vagy megszüntesse. A weboldal felhasználója elfogadja, hogy a weboldal módosításából, frissítéséből, működésének felfüggesztéséből, illetve megszüntetéséből eredő kárért a Luna matrac webáruház felelősséget nem vállal.

Az oldal jellegéből adódóan, a webáruházban forgalmazott termékek folyamatosan frissülnek, bővülnek, megszűnnek, megváltoznak, stb., ezért  a webáruház üzemeltetője előzetes bejelentés nélkül megváltoztathat bármilyen árat, termékleírást, vagy határidőt. A változás a Webáruházban történt megjelentés időpontjától lép hatályba, a változás időpontját megelőzően leadott megrendelésekre nincs hatással. Bármely módosítás attól az időponttól érvényes, amikor az online megtalálható a www.lunamatrac.hu weboldalon.

 

Szerzői jogok

 

A Luna matrac weboldal felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában  az oldal  üzemeltetőjének  és/vagy  az oldal fejlesztőjének (miabarodesign.hu)  tulajdonát képezi. Ezek felhasználása, a jogtulajdonos(ok) hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket vonhat maga után.